Groenrecycling

Veluwenkamp is een erkend groenrecyclingbedrijf. Wij zorgen voor duurzame toepassing van uw groenafval. Bij groenafval kunt u denken aan de inname van bermmaaisel en maaisel uit sloten, gemengd groen, plantsoenafval en schoffelvuil. Verder zijn blad, takken en ander snoeihout, stobben en snippers welkom ter compostering.Het groenafval wordt via milieuvriendelijke compostering omgezet in nieuwe en bruikbare groenproducten.
Zowel het eigen als aangeleverde groenafval van derden wordt verwerkt tot kwalitatief hoogwaardige compost. We bieden biomassamateriaal aan als brandstof voor biomassacentrales en leveren houtchips voor houtkachels van bijvoorbeeld zwembaden.

Locaties

Op onze hoofdvestiging aan de Hilsdijk in Hattem is onze verwerkingslocatie. Op deze locatie, die voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen, wordt het groenafval bewerkt, verwerkt en geschikt gemaakt voor biomassa. Aan de Zuthmerweg in Zwolle beschikt ons bedrijf over een locatie waar dit verwerkt kan worden. Daar wordt het composteren uitgevoerd.

Terug