Milieubrengstation Veluwenkamp / ROVA

 


Wilt u uw tuin verwennen? Dan moet u compost van Veluwenkamp hebben!

Het hele jaar door hebben we mooie compost te koop. Onze compost is van een hoogwaardige kwaliteit, heeft een fijne structuur en is bewezen onkruidvrij. Ideaal om uw tuin net een beetje extra te verwennen. Daarnaast hebben we ook zwarte grond te koop. Gedurende het jaar schoffelt u onbewust heel wat grond uit uw tuin en hierdoor kan het soms nodig zijn dit aan te vullen. Onze zwarte grond is verrijkt met humusrijke grond en hierdoor geeft het ook wat voeding aan de toplaag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Toebast: 06-22727442


Vanaf 1 juli 2017 accepteert Veluwenkamp niet langer alle afvalstromen

Inwoners van de gemeente Hattem kunnen nu nog met al het afval dat niet aan huis wordt opgehaald naar het milieubrengstation van Veluwenkamp aan de Hilsdijk in Hattem. Hier komt echter verandering in. Het is vanaf 1 juli 2017 niet langer mogelijk om alle afvalstromen bij het milieubrengstation van Veluwenkamp te brengen. De volgende afvalstromen worden vanaf dat moment niet langer geaccepteerd:

- Geïmpregneerd hout
- Dakleer
- Gips
- Matrassen
- Piepschuim (EPS)
- Harde kunststoffen

Inwoners van Hattem kunnen bovenstaande afvalstromen voortaan naar het milieubrengstation van ROVA aan de Rijnlandstraat in Zwolle brengen. Het milieubrengstation van ROVA in Zwolle is op werkdagen geopend van 07.45 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor de openingstijden van de locatie in Hattem, zie het overzicht hieronder.

Inwoners van Hattem kunnen huishoudelijk afval kwijt bij milieubrengstation Veluwenkamp. Op het eerste deel van het terrein kunnen de gratis afvalstromen gebracht worden, voor de betaalde afvalstromen moet men over de weegbrug. Huishoudelijk afval kan alleen op maandag, vrijdag en zaterdag aangeboden worden. Groenafval kan gebracht worden op alle werkdagen en op zaterdag. Kijk hieronder voor de openingstijden per afvalsoort.

Let op! Voor het gratis storten van uw grof tuinafval moet u zich PERSOONLIJK als inwoner van Hattem kunnen legitimeren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een rijbewijs en een aan u geadresseerde brief. (waar uw naam en adres in Hattem op staan). Voor de andere stromen is legitimatie niet verplicht.

Er kan contant en met de pin betaald worden.

Voor de actuele tarieven kunt u bellen met Jan Toebast: 06-22727442 of kunt u kijken op de site van de ROVA: tarievenlijst

Soort afval en openingstijden

 

Openingstijden*

Huishoudelijk afval Klein chemisch afval Groen afval
Maandag
09.00-12.30 uur
13.00-16.00 uur
 V V
Dinsdag
09.00-12.30 uur
13.00-16.00 uur
V
Woensdag
09.00-12.30 uur
13.00-16.00 uur
V
Donderdag
09.00-12.30 uur
13.00-16.00 uur
V
Vrijdag
09.00-12.30 uur
13.00-16.00 uur
V V
Zaterdag
09.00-12.00 uur
V V V

*)Let op! De V-tjes geven openingstijden per soort afval aan

Adres

Milieubrengstation
Hilsdijk 108
Hattem
06 22727442

Gratis brengen

Alleen geopend op: maandag, vrijdag en zaterdag

Wit- en bruingoed huishoudelijk- en keukenapparatuur zoals koel- en vrieskasten, airconditioners, (vaat)was- en droogapparatuur, grill/bakovens, elektrisch gereedschap, beeld- en geluidapparatuur, computers, printers, beeldschermen e.d.
Flessenglas
Vlakglas isolatieglas, draad- en gelaagd glas, tuinders- of kassenglas, aquariumglas, spiegelglas
Textiel (in gesloten zak) kleding, schoenen, huishoudelijk textiel en vodden
Plastic verpakkingen
Papier en karton
Metalen aluminium, koper, staal, ijzer

Alleen op zaterdag:

Klein chemisch afval batterijen, schoonmaakmiddelen, verf, bestrijdingsmiddelen, toners en cartridges, spuitbussen.

Alle dagen behalve zondag

Groen afval Allerlei groenafval vanuit tuinen

LET OP!! Graszoden, grond en grote stobben (met een stamdiameter groter dan 30 cm) vallen niet onder groenafval en kunnen alleen gestort worden tegen betaling.

Betaald brengen

Alleen geopend op: maandag, vrijdag en zaterdag

Grof huishoudelijk afval banken, stoelen enz.
Bouw- en sloopafval houten deuren en kozijnen met glas, zacht- en hardboard, gasbeton, tegels, laminaat/MDF kunststoffen, folie, PVC, isolatiematerialen
Ongeverfd/geverfd hout geverfd hout, deuren, kozijnen, e.d., altijd zonder glas of glasresten, geplastificeerde houtsoorten, multiplex spaanplaat, meubels, stoelen, zonder bekledingsstoffen en opvulmaterialen, vloerdelen of vloerplanken, massief parket, bekistingsplaten of planken uit de bouw mits niet vervuild met brokken cement.
Puin allerlei steenachtige materialen
Grond uitsluitend schone grond
Asbest (aanbiedregels) voor alle soorten asbesthoudend afval en asbest lijkend afval geldt dat het goed verpakt moet worden aangeboden in dubbel plastic (transparante) folie van voldoende dikte (0,15 mm tot 0,2 mm) en sterkte. Asbesthoudend afval mag alleen worden geaccepteerd in een zodanig gesloten verpakking dat elk verlies van de inhoud is uitgesloten. Het asbesthoudend afval moet luchtdicht zijn verpakt. De buitenzijde van het verpakkingsmateriaal moet vrij zijn van asbest. Asbest moet door de aanbieder zelf in de daarvoor
bestemde container worden gelegd. Niet storten of gooien.
Terug