Nieuws

"Onze baas Willem is dan nu wel 70 jaar, maar met werken is hij nog lang niet klaar!"

Willem Veluwenkamp, directeur en oprichter van Veluwenkamp Bedrijven viert vandaag, 8 augustus 2017, zijn 70e verjaardag. Reden voor een feestje!
Het pand aan de Hilsdijk is natuurlijk geheel in stijl versierd zodat ook voorbijgangers dit weten.
Willem is vanmorgen opgehaald met zijn Hanomag. Na een rondrit door Hattem, heeft hij het gevierd onder genot van kopje koffie en een gebakje.
Op naar het volgende lustrum! Of zoals het bord op de deur zegt: 70, maar nog vol levenslust!
Lees meer

Sponsoravond sv Hatto-Heim

HATTEM – Onlangs werd een sponsoravond gehouden bij sv Hatto-Heim. Doel voor de sponsorcommissie van de voetbalvereniging is een gezellige avond, waar sponsoren bedankt worden voor de steun, onder genot van een hapje en een drankje en contact gelegd kan worden met andere sponsoren. Ook is het een avond waarbij nieuwe plannen op tafel komen.

Lees meer

Veluwenkamp behaald ISO-14001

Veluwenkamp Bedrijven heeft sinds kort weer een nieuw certificaat erbij, de ISO-14001. Dit certificaat richt zich op de milieuaspecten. Veluwenkamp Bedrijven hecht veel waarde aan het milieu en haar leefomgeving. Daarom is het van belang om op de juiste manier met het milieu om te gaan.

Lees meer

Veluwenkamp verwelkomt u op De Groene Sector Vakbeurs

Van 12 t/m 14 januari vindt in Hardenberg de vakbeurs voor de groene sector plaats. Bent u werkzaam als bedrijfsleider/directeur van een groen gerelateerd bedrijf, gemeente ambtenaar, hovenier of tuin- en landschapsarchitect, dan is dit een evenement voor u.

Lees meer

Veluwenkamp excelleert met behalen van hoogste trede CO2-prestatieladder

Na het onlangs behalen van de hoogste trede 3 op de PSO ladder excelleert Veluwenkamp opnieuw met het in één keer behalen van de hoogste trede 5 op de CO2-Prestatieladder.

Lees meer

Veluwenkamp onderscheiden met keurmerk Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO).

Sociale betrokkenheid met de omgeving is voor Veluwenkamp net zo belangrijk als de zorg voor het milieu. Volledig in lijn met het social return beleid is Veluwenkamp op 15 juli 2015 gecertificeerd op het hoogste niveau van de PSO-ladder, trede 3. Het PSO-keurmerk is voor organisaties die op duurzame wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer

Nationale inzamelactie taxussnoeisel voor chemokuren

Onder het motto ‘Vergroot de hoop, verklein de kanker’ vindt op initiatief van Stichting Vergroot de Hoop van 15 juni tot en met 31 augustus de nationale inzamelactie taxussnoeisel plaats. Op diverse punten in Nederland kan vers taxussnoeisel worden ingeleverd. Dit snoeisel bevat een belangrijke grondstof voor het maken van geneesmiddelen waarmee men tijdens chemotherapie kanker bestrijdt.

Lees meer

Wim van Beek na 35 jaar dienstverband met pensioen

Na een dienstverband van 35 jaar hebben we vrijdag jl. afscheid genomen van onze gewaardeerde medewerker Wim van Beek. Hij gaat nu samen met zijn partner genieten van zijn welverdiende pensioen. Willem Veluwenkamp overhandigde het 'Veluwenkamp pensioencertificaat' en de bijbehorende afscheidscadeaus.

Lees meer

Veluwenkamp wint aanbesteding met uitstekend KRW-projectplan voor Waterschap Vallei en Veluwe

Het waterschap deed onlangs de UAVGC-uitvraag om het Toevoerkanaal tussen Apeldoorn en Terwolde te verbeteren op terrein van ecologie, waterhuishouding en het beheer en onderhoud. Door proactief en creatief in te spelen op deze wensen en eisen, een ‘groen hart’ en met een scherp oog voor economische haalbaarheid heeft Veluwenkamp deze opdracht weten te verwerven.

Lees meer

Ruim baan voor onze nieuwe mobiele kraan

Vorige week werd de spiksplinternieuwe mobiele kraan Doosan DX140W afgeleverd bij het kantoor van Veluwenkamp in Hattem. Er is gekozen voor deze 15 tonner omdat deze snel en flexibel inzetbaar is, zeer goede prestaties levert en een laag brandstofverbruik heeft.

Lees meer
Getoond 1–10 van 1812